Tukipohjalliset

Alaraajojen ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti ja jalkaterapeutti suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja alaraajojen lihasvoima. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaan omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat tukipohjalliset. Tarvittaessa asiakkaalle voidaan suositella alaraajafysioterapiaa, sisältäen manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja sekä yksilöllisen kuntoutus- ja seurantaohjelman.

FootCare™ on suomalainen alaraajatutkimus- ja erikoispohjalliskonsepti. Alaraajatutkimuksen lisäksi, asiakkaan jalkaterät kuvataan millimetrin tarkkuudella digitaalisella 3D skannerilla. FootCare™ alaraajakonseptin käytössä on kahdeksan erilaista pohjallismateriaalia, useita eri päällisvaihtoehtoja, parhaat laitteistot sekä uusimmat tutkimusmetodit.
Muokattavat pohjalliset sopivat niin urheilu- ja vapaa-ajanjalkineisiin kuin erilaisiin työkenkiin. Pohjallisilla voidaan korjata jalan virheasentoja ja pituuseroja tai antaa mukava luonnollinen tuki helposti rasittuville jaloille.

erikoispohjalliset kouvola

<Etusivulle